Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne fotorámiky
- cena/kvalita super
- zatial nic
- Skvela vec take roztomile vajičko ktore si mozte vziat všade zo sebou. Super kapacita, dizajn, funkcie...
- Trošku maly displej.
Inak super vyrobok vahala som medzi klučenkou a vajičkom oba su to digitalne foto ramiky od toho isteh ovyrobcu ale mne skor vyhovovalo vajičko bala by som sa ze klučenka sa mi roztrieska. Vyborne udržuje rovnovahu a displey je dobre chraneny. Zmesti sa tam vela fotiek čo je fajn a je nabijatelne cez PC vhodne na každy operačny system. Jednoduche a a prakticke ma zabudovane hodiny a budik.
- Veľký LCD displej
- Nie veľmi jasné fotky
Väčší displej za dobrú cenu.
spokojnost, odporúcam
- nemá internú pamäť
dobre sa ovláda, dobrá cena
ok
- leskly display, nekvalitny zvuk
cenovo najvyhodnejsi
- kvalitny vyrobok
- ziadne
kvalitny vyrobok
Slúži svojmu účelu
- funkcie/cena
Za funkcie, ktoré výrobok ponúka je cena naozaj veľmi ľudová. Možnosti ponúkaných funkcií sú však samozrejme len tie základné. To však pre bežné (nenáročné) použitie stačí. Kto chce viac, kúpi si "vyššiu triedu" :-)
- prehrava hudbu
super
- kable
- displej
- velky ram
dobry product za dobru cenu
nie je čo vytknúť
- lacný ľahka obsluha.
je ok.
Male,nekvalitny obraz
Fajn
- vsetko OK
vsetko ok
- svetelny senzor - parada, sam upravi jas. Rodicia ho maju vedla telky, vecer pri svite TV sa uplne uberie jas a zobrazia sa iba jemne hodiny.
- nevudeomil som si, ze je iba 6 palcovy.
- nevie hodiny na sirku
- na sirku cudne orezava fotky
OK, skoda ze nie je aspon 7 palcovy :)
- prehrava filmy
- kvalita obrazu
- dobry zorny uhol
- jazyky
- zlozitejsie menu
spokojny
cena-vykon
dobra volba
- dobrá kvalita fotiek, interná pamäť, kalendár
- ťažká manipulácia a nastavenia pre starších ľudí, chýba menu v slovenčine, príp. v češtine
veľmi dobrý darček, umožňuje prezentáciu veľkého množstva fotiek v prípade dokúpenia pamäťovej karty
Zobrazujem 141 - 160 zo 336 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...17 Ďalšie »