Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne fotorámiky
- Jednoduche ovladanie
- Lokalizacia aj do slovenskeho jazyka
- Za tu cenu nic lepsie nie je
Tak už som kúpila druhý taký istý.mamine sa ho podarilo pokaziť za 1.5 rokaale vyreklamovali.ona je kazicka ramikov už má tretílen škoda tých fotiek priebežne by som zalohovala na SD kartu.
Este neodskusany ( musim kupit pamatovu kartu)
- :)
Absolútne neodporúčam, neprehrá to fotky aj po ich zmenšení to seká alebo fotky stvorcekuje. Absolútne nepoužiteľné.
Dobrá kvalita odpovedajúca cene
- Akurátna veľkosť displeja
Pokiaľ nehľadáte foto rámik veľkej veľkosti toto je dobrá voľba. Robí na čo je určený.
Pred rokom som kúpila mamine.a zatiaľ funguje lebo pokazila už 2 fotorámiky.super že dotykovi aj fotky sa super dávajú cez apku v mobile.aj kvalita fotiek je celkom ok.v dnešnej dobe máme fotky len v mobiloch tak super vec sa na ne takto pozerať.
Deti majú show vkuse do toho tukajú:)preto sa obavam o životnosť:)
Nie je nainštalované slovensky a česky jazyk, ktoré sú uvedené aj v popise produktu aj v návode!
- Pekný vzhľad.
- Spoľahlivé fungovanie.
- Celkom super spôsob náhodného vyberú fotografií.
- Trochu pomalšie reaguje.
- Nemá internú batériu, čiže ak potrebujete rámik premiestniť musíte ho najprv vypnúť.
- Pri posielaní cez wifi maximálne môžete naraz poslať iba 10ks fotiek. (ale vpodstete je to výhoda lebo fotografie sa takto zredukuju) .
- SD karta neje na rozšírenie pamäte ale iba na prenos fotiek. (pre mňa je toto najväčšie mínus.
Úplne spokojný.
Veľká spokojnosť, veľmi hodnotný darček pre každého :)
Super cez mobil nasekám do neho fotky.v rámiku môžem aj upraviť.dotykovy.podobne ako tablet.dufam že vydrží dlhšie ako tie čo som mala predtým iba 1.5 roka
- splnil moje ocakavania nadmieru
- lahke ovladanie
- dotykovy displej
- wifi
- custom android pre toto zariadenie
- aplikacia pre mobil na posielanie foto
- kupoval som z alzy a bol jemny skrabanec na displeji
trosku drahsi ako ine ramiky, ale co mam skusenost so starsim modelom bez wifi tak toto je bomba proti tej katastrofe. Takze oplati sa priplatit za toto.
- super jas , Dotykový displeji , prehráva Videa a aj zvuk posielanie z mobilu fotky aj kamaráti mi posielajú každý deň zážitky. Aj ma to upozorni že dnes ste dostali 3 nove fotky od Laca napr. Časovanie zap vyp je super
žiadne
- Prehráva aj video
- Za cenu so zľavou sa dajú nevýhody prepáčiť
- Vernosť farieb veľmi závisí od uhla pohľadu
- Video v inom rozlíšení ako 16:9 roztiahne na celú obrazovku a potom je obraz neprirodzene roztiahnutý. Pri fotografiách nastaviť pomer strán obrazu ide.
- Spokojnosť
- fotografie nevidno zo všetkých uhlov
- čakal som väčší farebný kontrast
- nepoužiteľný, vrátený behom 2 hodín
žiadne
Zobrazujem 21 - 40 zo 336 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...17 Ďalšie »