Poradňa Intenso PhotoAlbum

Autor: Dreamer | Vložené: 14.02.2011 000 17:03 | Témy: Poradňa Intenso PhotoAlbum

Dreamer

Dreamer

Zmena firmware?

Tento fotoalbum je v slovenskych obchodoch vypredany, takze som si ho objednal z ceskeho, prisiel dnes, bez problemov, zatial som spokojny, recenziu pridam o niekolko dni.

Narazil som len na mensie problemy, ale tie by sa teoreticky dali opravit zmenou firmware, ak je to mozne, takze otazka znie:

Je mozne nahrat cez USB novy firmware? Ak ano, ako a co upravuje oproti predoslemu?

Ide konkretne o zoom, je mierne rozmazany, teda skor nie je 100%-ne ostry, akoby sa fotka upravila na nativne rozlisenie 800x600 a potom sa len zvacsila, teda sa nepouziva povodne rozlisenie fotky.

Dalsia vec - po vlozeni SD karty sa zobrazuju miniatury od najstarsej, je mozne prechadzat medzi strankami po 12 fotiek, ale na prvej nie je mozne ist spat, tak aby som sa dostal hned nakoniec, to by bolo celkom uzitocne.

Nakoniec - pri prezentacii, po stlaceni "play" sa zobrazia miniatury na pozicii kde bola spustena, nie na aktualnej pozicii kde bolo stlacene tlacidlo play.

Vsetko su to veci s ktorymi sa da zit, ine fotoramceky na tom boli ovela horsie, takze kupu rozhodne nelutujem, ale ak by sa dal este nahrat novsi firmware, bolo by to super.

Dakujem.

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.